Våra tjänster

Våra tjänster

Hemstädning

Ibland är det svårt att få tiden att räcka till. Med städhjälp får du tid över till annat som är roligare. Oavsett om du behöver hjälp vid enstaka tillfällen eller veckovis så finns vi här för dig!

Storstädning

Vissa områden och hörn tenderar att gå obemärkt förbi i den dagliga städningen, därför vi erbjuder dig en städningstjänst för en obefläckad plats och absolut renlighet. 

Flyttstädning

Det är mycket att tänka på vid en flytt. Låt oss ta hand om flyttstädningen så att du kan fokusera på ditt nya hem istället.

Fönsterputsning

Våra fönsterexperter gör dina fönster gnistrande rena. Snyggt och prydligt, utan ränder eller spill — och det går snabbt!

Kontorsstädning

Rena och fräscha lokaler är inte bara viktig för er personal utan även för kunder och besökare. Tillsammans med er sätter vi ihop ett schema som passar er verksamhet bäst.

Byggstädning

Behöver du byggstädning efter renovering? Vi ser till att byggplatsen är ren under och efter byggprojektet och skräddarsyr ett upplägg efter era önskemål och behov.

Golvvård

Vi har stor erfarenhet av golvvård och erbjuder professionell golvbehandling för de allra flesta golvtyper. Vi väcker liv i golv som sedan länge tappat lystern.

Trappstädning

En professionell städning av entréer och trappor är viktigt. Både för det första intrycket men även för att motverka slitage och för att trapporna ska hålla sig i gott skick ännu längre.

Så går det till

Hör av dig

Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med.

Vi återkopplar

Vi återkopplar till dig så snart vi kan och säkerställer att vi vet precis vad du önskar hjälp med.

Få offert

Utifrån dina önskemål sätter vi ihop en offert och skickar ut till dig.

Arbetet påbörjas

Din önskade tjänst startar och vi hoppas på ett långt samarbete framöver!

Boka möte med oss

Unna dig städhjälp.
Det är du värd!

Adress

Städning på dina villkor.
En nöjd kund är vår största belöning!